Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@huisjevolspeelgoed.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Let op: heeft u gratis verzending doordat uw bestelling boven de 50 EURO uitkomt? Indien u één of meerdere artikelen retourneerd waardoor uw order totaal onder de 50 EURO uitkomt, dan zullen wij de verzendkosten inhouden van het bedrag dat wij retourneren. Voor Nederland zijn de verzendkosten 4.95 EURO en voor Duitsland en België 4.95 EURO.

Naar welk adres kan ik mijn pakketje retour sturen?

Dit kan naar:
Huisjevolspeelgoed.com
Acacialaan 42
4254GG, Sleeuwijk
Nederland

Zou je bij het retouren in een brief de volgende gegevens willen vermelden?
– De reden van het retoursturen?
– Wil je het artikel ruilen voor een ander product of het geld retour ontvangen? (Indien u wenst te ruilen zijn de verzendkosten voor uw rekening)
– Vermeld uw bestelnummer of voeg de bon toe die je per e-mail/ bij de bestelling hebt ontvangen.

Binnen hoeveel tijd ontvang ik mijn geld terug?

Wij betalen uw bestelling na controle van de producten binnen 5 werkdagen terug.

Hebben jullie mijn retour al ontvangen?

Je krijgt een bevestiging per e-mail van ons zodra we jouw retour hebben ontvangen!

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@huisjevolspeelgoed.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@huisjevolspeelgoed.com. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Scroll naar boven