Constructie/Educatief

Deel deze pagina!

Als ik mijn dochter ophaal van de voorschool, vraag ik altijd wat ze allemaal gedaan heeft en waar ze mee gespeeld heeft. Vaak zegt ze dan dat ze met de blokken gespeeld heeft. Vrijwel alle kindjes vinden het bouwen met blokken reuze interessant, en het is ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling. Zowel educatief speelgoed, wat als doel heeft dat we er dus wat van leren, als constructiespeelgoed zijn beide namen voor leerzaam spelen.

Smartmax My First Vehicles

Deze stond op het verjaardagslijstje van mijn zoontje. Voor mijn dochter hadden we al het setje My First Farm Animals. Smartmax is speelgoed met magneten. Het is niet alleen leuk voor baby/ dreumes, maar ook voor peuters. Voor mijn dochter is het dus heel erg leuk het gekleurde staafje, bij de juiste kleur onderdelen van de auto’s te zoeken. Mijn zoontje is bezig ze uit elkaar te halen en proberen terug in elkaar te zetten. En natuurlijk met de auto’s heen en weer te rijden.

Meer informatie over de Smartmax My First Vehicles vindt je hier.

V-Tech Baby Activiteiten Tablet

Gekregen voor mijn dochter, maar mijn zoontje speelt ermee. Nu gebeurt dat andersom ook steeds vaker, maar gezien we ook een echte tablet hebben, is mijn dochter gepromoveerd tot echte tablet gebruiker, hihi.  Maar de V-tech activiteiten tablet komt toch dicht in de buurt van een echte tablet. En in deze tijd zien we niet anders dan telefoons en tablets, en onze kinderen zien dit ook. Ik vind dat deze tablet van deze tijd is, leerzaam is als je op  touch screen scherm klikt en er allerlei geluiden vrijkomen.

Meer informatie over de V-Tech Baby Activiteiten Tablet vindt je hier.

Electro Wonderpen, Ontdek De Dieren

Ik had vroeger electro! Maar dit vind ik dan weer next level. Super leuk om iets te zien wat je zelf vroeger had, maar dan in een nieuw jasje gestoken is. Heel leuk om de wonderpen de geluidjes te zien maken als je het goede plaatje aantikt. Met verschillende platen erbij blijft dit spel uitdagend, leuk en leerzaam.

Meer informatie over de Electro Wonderpen, Ontdek de Dieren vindt je hier.

Bumba Houten Memo Spel

Mijn dochter is momenteel gek op memory. En dat wil ze uiteraard met mama spelen! Deze kwam ik tegen en heb ik van onze lieve sint cadeau gevraagd. En ja hoor! Hij zat in de zak van sinterklaas! Ik vind dit een creatief memory spel, en mijn dochter vindt het super leuk steeds een hoedje op te tillen. Bij een goede match mag je de hoedjes houden en wie de meeste hoedjes heeft wint! Er zitten verschillende memory kaarten bij, waardoor deze memory haalbaar is voor peuters en reuze interessant blijft!

Meer informatie over het Bumba Houten Memo Spel vindt je hier.

Kleuren Torentjes

Dit hoort eigenlijk bij zowel constructie, als educatief. Bij dit spel bouw je de torentjes, het is goed voor de fijne motoriek om de balletjes op het staafje te krijgen. Daarnaast heb je de voorbeelden van kleuren plaatsen. Eerst het rode balletje, dan de blauwe, dan de gele enzovoort. Een heel leerzaam spel.

Meer informatie over de Kleurentorentjes vindt je hier.

Bumba School Bus

Deze bus zat in de zak van sinterklaas! Super fijn dat de Sint wist dat we deze heel graag wilde hebben. Na het uitpakken werd er direct mee gespeelt, en nu nog steeds! Er zitten verschillende kleuren, siliconen blokken in. En natuurlijk 2 super leuke karakters: Bumba en Bumbalu. Je kan de blokken en de karakters op de Bumba bus bouwen, maar ook in de bus neerzetten en ermee gaan rijden. Wat mijn zoontje vooral heel erg leuk vindt naast het op elkaar bouwen van de blokken, is de blokken in de bus stoppen, er weer uit halen, er weer in stoppen en ga zo maar door! Er wordt hier thuis heel veel plezier ervaren van deze te leuke Bumba School Bus.

Meer informatie over Clementoni Clemmy Bumba School Bus vindt je hier.

Scroll naar boven