Buitenspeelgoed

Deel deze pagina!

Zodra het zonnetje doorkomt, gaan we lekker naar buiten. En niet alleen als het zonnetje schijnt, want wat is er nou leuker dan bijvoorbeeld in de plassen te stampen! Even een rondje wandelen, de frisse buitenlucht in. ‘’Mam, gaan we naar de speeltuin?’’ Nou vooruit dan, even een paar keer schommelen en glijden, en daarna naar huis, want ook daar kun je lekker buiten spelen! Buiten spelen is goed voor de ontwikkeling van je kindje. Door te fietsen, voetballen, klimmen, hinkelen, touwtje springen, leert je kindje zich te ontwikkelen in verschillende motorische vaardigheden. En heel eerlijk, het leven is vallen en weer opstaan, en dat begint al op jonge leeftijd!

Little Dutch Loopfiets

Little Dutch Loopfiets hebben we cadeau gedaan aan onze toen nog 1 jarige dochter. En hij is inmiddels al goed gebruikt. We hadden deze aangeschaft om ons meisje te leren haar evenwicht te houden. Motorisch liep ze wat achter en dit was een heel goede oefening voor zowel haar ontwikkeling, als haar zelfvertrouwen. Deze fiets is van duurzaam materiaal. Hij is hier toch echt al een paar keer goed op de grond gekletterd, maar ziet er nog steeds top uit en fietst heerlijk!

Meer informatie over de Little Dutch Loopfiets vindt je hier.

Ijskraam Speelset

Deze ijskraam is super leuk voor bij de zandbak. Uren speelplezier, en daarbij ook heel leuk om een  rollenspel te spelen. ‘Wat voor smaak ijsje heb je nu?’ ‘Oh lekker, dankjewel voor dit ijsje!’, ‘Hoeveel moet ik betalen voor het ijsje?’ Heel leuk om alleen mee te spelen, maar dus ook samen!

Meer informatie over de Ijskraam Speelset vindt je hier.

Little Tikes 4 In 1 Driewieler

Wat deze fiets zo leuk maakt is dat ze er van jongs af aan al in passen. Er zitten riempjes in waarmee je je kindje vast kunt zetten. De duwstang waarmee je de fiets zelf kan besturen is echt top! Heerlijk als je met je peuter een blokje om gaat en je andere kleine in de fiets mee kunt nemen. Als je kids groter zijn, kun je de duwstang en beugel verwijderen, en tover je hem om tot een driewieler die ze zelf kunnen gaan besturen. Je hebt deze fiets in het roze en blauw.

Meer informatie over de Little Tikes 4 In 1 Driewieler vindt je hier.

Swim Essentials

Als het weer lekker warm wordt, gaan de badjes hier naar buiten! Heerlijk vinden mijn kindjes het om in het water te ploeteren, en ik moet zeggen, ik ben groot fan van de zwemproducten van Swim Essentials! De panterprintjes, maar ook de stoere jongensprintjes! Ik heb vele producten van dit merk te koop, en ik kan je beloven, je krijgt er geen spijt van! Ze staan online in onze webshop!

Bezoek Hier onze webshop.

SES Bellenblaas Mega Bubbles

Mijn dochter is gek op bellenblazen! Ik zelf vind de kleine potjes echt helemaal niks. Ze vallen altijd om, omdat er te hard met de bellenblaas gedipt wordt, hihi. Maar dit set is echt super gaaf! Je hebt de stokjes waar een touw aan zit, je doet de bellenblaas in een bakje, even goed dippen met je koortje in het sop van de bellenblaas, en je maakt dus meeeega grote bellen! Mega gaaf!

Meer informatie over SES Bellenblaas Mega Bubbles vindt je hier.

Zand/Watertafel Piratenboot

We hebben verschillende watertafels gehad, maar ik moet zeggen dat deze toch echt kwalitatief er hoog bovenuit steekt. En niet alleen dat, hij is ook super leuk aangekleed met diverse attributen. Zo heb je onder andere een kanon dat water spuit, de uitkijktoren, een bootje en reddingsboei, een emmertje, 2 piraten poppetjes en een haai. Er zit onderaan de uitkijktoren een pomp. Als je daarop drukt komt er van bovenuit te toren water naar beneden stromen waardoor het verschillende wieltjes gaan draaien. Deze piratenboot is ook relatief groot en op mooie hoogte voor zo ook kleine kindjes. Mijn zoontje van anderhalf jaar oud kan er al heel goed mee spelen en heeft er de grootste lol mee.

Meer informatie over de Zand/Watertafel Piratenboot vindt je hier.

Scroll naar boven