Zoef Zoef Dieren

Deel deze pagina!

Blog Zoef Zoef Dieren.

Toen ik nog geen kinderen had, sterker nog we hadden het nog niet eens over kinderen, wist ik al dat Toet Toet auto’s bestond. Ik zag dat speelgoed voorbij komen en hoorde veel moeders erover praten. Ik kwam erachter dat je daarvan vele sets en auto’s had.
En toen, een paar jaar later, werd onze dochter geboren. Nu ben ik wat speelgoed betreft, redelijk Gender Neutraal. Als mijn zoontje met poppen wil spelen, dan speelt hij lekker met poppen. Als mijn dochter met auto’s wil spelen, dan speelt ze lekker met auto’s.

Maar ze werd bijna 1, en toch dacht ik, nee, ik ga haar geen Toet Toet Auto’s geven voor haar eerste verjaardag. Ik was toen echt een meisjes mama. Ik ben gaan zoeken en kwam Zoef Zoef dieren tegen. Ik dacht bij mezelf, ja hooorrrrr, kom ik daar nu pas achter???!!! Er bestaat gewoon nog iets anders dan Toet Toet Auto’s maar wat net zo leuk is! Ik ben dus naar de speelgoedwinkel gereden en er stond daar zoooveel speelgoed van Zoef Zoef Dieren. Mijn moeder belde toen ik in de winkel stond. ‘Welke ga jij kopen? Want dan koop ik een andere’. Ik kocht de Dierentuin. En hoe happy ik ook wordt van kleine doosjes speelgoed cadeau geven, deze grote doos gaf me toen toch een voldaan gevoel! Bij de dierentuin zat al een diertje. Mijn moeder had de Avonturenjungle gegeven. Op haar verjaardag kreeg ze OOK nog het Kippenhok, Hondenhok en de Dierentrein. Verschillende diertjes kwam in ons bezit. Het is duurzaam speelgoed, en voor het geld wat je ervoor uitgeeft, krijg je oprecht veel terug! Het is relatief groot speelgoed.

Als ik alles hier uitstal en in elkaar bouw, is een groot deel van de huiskamer omgetoverd tot Zoef Zoef terrein. Maar de kinderen hebben plezier en dat vindt ik veeeeel belangrijker dan hoe mijn huiskamer eruit ziet. De dieren hebben licht en geluid. Er zijn in de sets verschillende patronen waar je de diertjes op kan zetten en reageren. Er zitten glijbanen, schommels en verborgen doorgangen. Je blijft verrast met wat de setjes kunnen en hebben.

Nu nog, 2 jaar later, kijk ik er wel eens van op. Oh dus dit kan je daarmee! Misschien moet mama is meer lezen in de gebruiksaanwijzing, maar ik word altijd zo enthousiast van speelgoed hihi! Dit is speelgoed van 1 tot 5 jaar, althans dat is wat de doos zegt. Mijn dochter is 3 en speelt nu allerlei rollenspellen en vindt de Zoef Zoef Dieren steeds leuker worden. Mijn zoontje van 1 rijdt met de dieren over de banen heen en weer en laat de dieren glijden van de glijbaan. En ja, nu ons zoontje er is, zijn er toch ook Toet Toet Auto’s bijgekomen! Maar die blog houden jullie van me tegoed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven