Zebra Trends Rugzak Boys

Deel deze pagina!

Zebra Trends Kinderrugzak Boys

Oke, ik dacht, voor jongens is de keus snel gemaakt, daar is toch niet zoveel keus in....toch? Nou wel dus! Ik heb er daarom dus maar liefst vijf! op een rijtje gezet voor jullie waarvan ik vind dat ze echt super tof en te gek zijn! Ik kon niet kiezen!

De eerste die ik tegenkwam is de Zebra Rugzak Dino X-ray. (Zie afbeelding onder Blog). Nu ik een zoontje heb, ben ik heel erg van de jungle dieren en jawel... Dino's! Ook mijn dochter vindt Dino's reuze interessant. Deze tas is super tof en heeeelemaal geschikt voor de Dino Boys onder ons!

De tweede is de Zebra Boys Rugzakje Wild Croco. (Zie afbeelding onder Blog). Krokodillen, weet je dat ik er ooit een heb vastgehouden? Nu was dat geen volwassen krokodil, een jonkie, maar toch! Wat zijn die beesten fascinerend mooi! Als je aan mij zou vragen, wat is je lievelingsdier? Nou bij deze!

De derde is ook zo'n leukerd. Welke jongen houdt daar nu niet van? De Zebra Trends Boys Rugzakje Wild Monsters! (Zie afbeelding onder Blog). Een mooie grijs look tasje met monstertjes! Mijn dochter is momenteel ook erg onder de indruk van monstertjes, maar dan wel de lieve en grappige natuurlijk, zoals op dit tasje!

De vierde is een mooie Okergele tas, met kleine Ridders! De Zebra Trends Boys Rugzakje Knight. (Zie afbeelding onder Blog). Okergeel is helemaal Hip en deze tas is toch net even wat anders dan de andere. Hij heeft naar mijn oog een heel andere en aparte look en ik hou ervan! Favoriet deze!

De laatste die ik met jullie delen wil is de Salamander tas! De Zebra Trends Boys Rugzakje Salamander Brown. (Zie afbeelding onder Blog). Salamanders hebben gewoon iets wat mij aantrekt. En deze salamanders maken de tas helemaal af met deze te gekke print!

 

Ik dacht dus dat ik de keus voor de meiden al moeilijk vond, maar die van jongens ging nog een stap verder. Ik hoop dat ik jullie ook reuze enthousiast maak met de te gave Zebra tassen. Ze zijn leuk en kwalitatief echt super!

Voor sommige is de vakantie al voorbij, voor de andere duurt het nog heel eventjes, maar ik wens jullie een top schooljaar toe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven