Zebra Trends Kinder Rugzak Girls

Deel deze pagina!

Zebra Trends Kinderrugzak Girls

Over een half jaartje is het zover. Dan gaat mijn dochter naar de basisschool. En hoewel mijn dochter er langzaamaan aan toe gaat zijn, vind ik het toch best heel wat! Nog even een half jaartje genieten van het thuis zijn dus! Nu zit ze al wel een tijdje op de peuterspeelzaal, en daarvoor hadden we al een heeeele leuke rugzak in huis gehaald. En ik kan het niet helpen, ik ben groot fan van de Zebra Trends Rugzakken en wil ze heeeel graag met jullie delen!

Ik zal allereerst vier te gave en stoere meiden rugzakken met jullie delen, en een aparte blog van de stoere en gave jongens rugzakken!

Ik hou enorm van luipaardenprintjes. Dat krijg je bij mij gewoon heel snel verkocht hihi. Gek ben ik erop! Ook unicorns doen het heel goed hier in huis. En Zebra Trends voldoet dan toch geheel aan mijn verwachting, want deze tassen hebben niet alleen een super leuke print, ze zijn kwalitatief echt top. Wij hebben de tas al een tijdje in huis, al voordat mijn dochter naar de peuterspeelzaal ging, want ja eh.... schat, ze gaat echt een keer naar school en dan kunnen we het maar vast hebben, toch?!

De eerste super toffe tas is de Zebra Trends Rugzak S Unicorn Love. Een stoere zwarte look, met Unicorns erop. (Zie afbeelding onder Blog). Handig om mee nemen naar de peuterspeelzaal en naar de basisschool! Deze tas is niet zo heel erg groot, en goed mee te nemen. Wij nemen hem ook mee met een dagje uit en naar de visite of verjaardag.

De tweede te gekke tas voor de stoere dames onder ons is de Zebra Trends Rugzak M Tiger Black. Deze tas is een maat groter en dus super om mee naar school te nemen. Top om je huiswerk in mee te nemen, je etui in kwijt te kunnen en je lunch in te pakken. (Zie afbeelding onder Blog).

De derde die ik graag delen wil valt ook helemaal in mijn straatje. Verliefd ben ik op deze print! De Zebra Trend Kinderrugzak Girls S. Een te gave lichtroze rugzak met...jawel....luipaardprint! (Zie afbeelding onder Blog) Deze tas is ook in een vergelijkbare print, maar dan in de maat M. Hij is dan wel niet in het roze, maar in het beige. De Zebra Trend Kinderrugzak M White Spot.

De laatste die ik jullie niet onthouden wil is Zebra Trend Girls Rugzak S Mint Tiger. Nog een grote favoriet! Want naast luipaardenprintjes, zijn ook de Mint kleuren en Pastel tinten helemaal Hot! (Zie afbeelding onder Blog)

Voor sommige is de vakantie voorbij, voor andere bijna. Ik wens iedereen een super tof schooljaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven