Vtech Preschool Mijn Magisch Bureau

Deel deze pagina!

Vtech Preschool Mijn Magisch Bureau

Deze tafel hebben we al een tijdje in ons bezit. Toen mijn dochter 3 jaar was vond ze deze tafel al heel erg interessant!

Bij het Vtech Preschool Mijn Magisch Bureau- zitten verschillende leerkaarten om onder andere cijfers, muziekinstrumenten, vormen, jaargetijden en nog veel meer te leren. Als je een leerkaart pakt, schuif je hem op de tafel en de tafel herkent de leerkaart. Spelenderwijs kun je spellen spelen met het klikken met je vinger op de leerkaarten.

Aan beide kanten van deze tafel zitten opbergbakjes. Hier kun je potloodjes, maar ook krijtjes in doen. Krijtjes? Ja krijtjes, want als je de tafel omhoog klapt, zit er aan de andere kant een krijtbord! Een super leuke toevoeging van dit Bureau!

Nu is mijn dochter bijna 4 jaar, en gaat ze de tafel alleen nog maar leuker vinden. Ze gaat binnenkort naar de basisschool, en deze tafel is daar een hele leuke aanvulling bij. Ze kunnen spelenderwijs leren met de leerkaarten, en het zijn echt leuke spellen! Mijn dochter haar favoriet is de muziek leerkaart. Zo zit hierbij het spel dat je een geluid hoort en moet raden bij welk instrument dit geluid hoort. Maar je kan ook, als je geen zin hebt in een spelletje, met deze kaart piano spelen! En als je even creatief wilt zijn, klap je het bord omhoog en ga je mooie tekeningen maken met krijt.

Ook mijn zoontje van bijna 2 jaar oud vindt erg leuk om op het bord te tikken met zijn vingers en te zien welke geluiden er komen. Het Magische Bureau neemt wel wat plek in beslag, maar is een geweldig leuk tafeltje met krukje! Er zijn hier al heel wat uurtjes versleten met het spelen met de Vtech Preschool Mijn Magische Bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven