Snackdoosjes – A Little Lovely Company

Deel deze pagina!

Snackdoosjes - A Little Lovely Company

Ik ga echt helemaal los op al die te gekke schoolspulletjes! De spulletjes van A Little Lovely Company, die zijn om verliefd op te worden! Zo handig en leuk deze doosjes. Je kan je broodje mooi apart meenemen in je tasje, een doosje voor je fruit, een doosje voor je snack en/of koekje. Ze worden verkocht per 4 doosjes je krijgt gewoon een heel setje! En ik wil heeel graag een aantal van deze snackdoos setjes delen met jullie en heb er zes op een rijtje gezet. Zowel voor de Boys en de Girls!

De eerste die ik voor jullie heb zijn Panda Snackdoosjes. (Zie afbeelding onder Blog). Panda's doen het altijd goed toch? Love it!

De tweede zijn de Tijger snackdoosjes. (Zie afbeelding onder Blog). Gek op het jungle thema! Twee doosjes met een leuke tijger, een met een papegaai en een met een slang. Te leuk deze!

De derde mag niet ontbreken. De Ruimte Snackbox Set! (Zie afbeelding onder Blog). Hier hoef ik niet veel aan toe te voegen. Super leuke voor de stoere boys! (En Girls).

De vierde zijn de Eenhoorn Snackdoosjes!  (Zie afbeelding onder Blog). Eenhoorns zijn bij mijn dochter helemaal hip en je komt ze tegenwoordig over tegen in verschillende vormen en maten! Let's Go Girls!

De vijfde zijn de Feeën snackdoosjes. (Zie afbeelding onder Blog). Erg schattig, lief en leuk voor de meisjes onder ons. Leuk dat deze doosjes verschillende kleuren opdruk hebben! Deze hoort zeker bij de top zes!

De laatste, last but not least, de Forest Snackdoosjes. (Zie afbeelding onder Blog). Toch stiekem wel mijn favoriet. Om verliefd op te worden. Een hertje, konijntje, vosje en muisje. Zo lief!

 

Ik hoop dat ik jullie reeeeuze enthousiast heb gemaakt met deze te gave, variërende snackdoosjes van A Little Lovely Company. Deze doosjes zijn zeker mijn favoriet, kwalitatief goed! Tip: Was de dekseltjes met de hand af. Door de vaatwasser kunnen de printjes vervagen en dat is natuurlijk zonde van de leuke printjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven