New Classic Toys Speelkeuken

Deel deze pagina!

New Classic Toys Speelkeuken

Wat ik als mama altijd super leuk vond (en vindt), om zowel bij andere kindjes te zien en binnen mijn werk, zijn de speelkeukens! Dus toen Sinterklaas naar Nederland kwam en onze dochter bijna 1 jaar werd, heb ik een speelkeuken besteld. Nu moet ik zeggen, ik had deze keuken al ruim voor Sinterklaas besteld hihi.

Ik ben op een avond op zolder gaan zitten met mijn hamer en schroevendraaier. Heerlijk vind ik dat. Iets in elkaar zetten en daar alle tijd voor nemen, daar kan ik oprecht van genieten. Je bouwt dit keukentje dan ook met niet al te veel moeite in elkaar, maar je moet er gewoon even voor gaan zitten.

Het leuke met dit keukentje is dat de kookplaatjes ook echt een kook geluid maken. Tegenwoordig zie je in de huishoudens steeds vaker de inductie of keramische kookplaten. Toch super leuk dat deze speelkeukens met zijn tijd mee gaan!

Mijn dochter is inmiddels drie en een half jaar oud en speelt nog regelmatig in haar keukentje. Maar ook mijn zoontje van anderhalf jaar oud is er gek op. Geweldig om te zien hoe ze lekker aan het koken zijn en hun fantasie de loop laten. Ik ga vaak gewoon zitten en even luisteren en kijken hoe ze heerlijk aan het spelen zijn. Je zult zien dat kinderen heel vaak gedrag imiteren en dat geeft de leukste en grappigste uitspraken!

Een keukentje kopen is vaak even een investering, maar ons keukentje staat inmiddels alweer 3 jaar in de woonkamer en we hebben al vele leuke setjes erbij gekocht, en gevraagd. Gevraagd? Ja! Zowel met verjaardagen en Sinterklaas bijvoorbeeld. Je hebt zoveel setjes: Boodschappensetjes, fruitmandje, groente pakket, ijshoorntjes, hamburger set en noem zo maar! Je kan er dus alle kanten mee op.

Er zijn verschillende varianten van New Classic Toys Speelkeuken:

  • Modern Blauw
  • Delfts Blauw
  • Speelgoedwinkeltje (ook te leuk! Koop er een leuk boodschappenkarretje en boodschappensetje bij!)
  • Modern Roze
  • Wit

Meer informatie over de New Classic Toys Speelkeuken vindt je hier.

Een leuk boodschappenkarretje voor bij het speelgoedwinkeltje? Deze vindt je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven