MUNCHKINZ

Deel deze pagina!

MUNCHKINZ

Laatst liepen mijn dochter en ik in de stad. Op zoek naar nieuwe schoenen. Ze draagt vaak haar regenlaarzen, maar om nu altijd, zeker nu het weer mooier wordt, met regenlaarzen aan te komen, is ook weer zo wat. Dus op naar de schoenenwinkel! Vlak voordat we bij de schoenenwinkel waren, zag ik dat de speelgoedwinkel in de stad verbouwd was. DAAR..! Daar gaan we straks heen. En nee, dat was niet mijn dochter die dat zei, dat was mama haha.

Nadat we geslaagd waren voor schoenen, zijn we naar de speelgoedwinkel gegaan. Jeetje wat was dat een grote winkel geworden. Ik vind speelgoed shoppen bijna nog leuker dan kleding.

We hebben een beetje rondgekeken, en plots zien we deze staan. ''Oooh'' zegt mijn dochter. ''Net als van de tv!''. En deze mama kon de verleiding niet weerstaan, dus in het winkelmandje en naar de kassa. Nu is het niet zo dat deze mama, ongeacht wat het is en wat het kost, het zomaar in het mandje stopt en alles koopt. Maar deze prijs verleiding kon ik ook niet weerstaan!

Eenmaal thuis pakken we hem uit. Wij zijn voor het varkentje gegaan. Er zitten 5 eetstokjes bij. Als mijn dochter begint met de stokjes in het mondje te stoppen, ben ik de handleiding aan het lezen.

Je kan dit varkentje op zijn kop houden, een beetje schudden en hij maakt geluid! Als je dan ook nog op zijn neusje drukt, gaat hij knorrend een liedje spelen. Ook kan hij hikken, boertjes laten en scheetjes laten. Je stop de eetstokjes in zijn mond. Zijn mond beweegt dus echt helemaal mee! Hij eet ze echt op. Als de stokjes op zijn, maak je achter zijn pamper open, en kun je de stokjes er weer uit halen.

Je snapt het wel, uren plezier van dit speelgoed! Het is een relatief simpel stuk speelgoed. Maar het meest ''simpele'' speelgoed, is hier thuis het meest geliefd.

De MUNCHKINZ zijn verkrijgbaar in verschillende varianten: Een varken, een pinguin en een panda. Allemaal even schattig!

Meer informatie over de MUNCHKINZ vindt je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven