Mercedes C63 AMG, Elektrische Kinderauto

Deel deze pagina!

Mercedes C63 AMG, Elektrische Kinderauto

Ik was bevallen van mijn zoontje. Het was weer een keizersnede geworden en ik lag te herstellen in het ziekenhuis. ''Mijn zus komt straks op bezoek'', zei mijn man. De visite neemt allemaal een cadeautje mee, voor ons zoontje. Allemaal even leuk, want alles wat je gewoon maar KRIJGT is natuurlijk zo ontzettend leuk en lief. Zeker voor zo'n klein pasgeboren hummeltje. Naja klein, mijn zoontje werd geboren met en gewicht van 4150 gram, dus zo klein was hij niet hihi.

De zus van mijn man komt binnen. ''We hebben een cadeau, we gaan het even pakken''. Een mega doos wordt naar binnen getild en ik zie een sticker erop zitten van een Elektrische Mercedes C63AMG kinder auto. Dit meen je niet toch! We hadden het al vaak gehad over een Elektrische auto voor onze kindjes, maar dit zagen we even niet aankomen! Wat ontzettend stoer en gaaf!

Toen mijn man 's avonds naar huis ging, nam hij Mercedes C63 AMG Elektrische auto mee en ging hem thuis helemaal bestuderen en, natuurlijk uitproberen. Mannen. Mijn man is ook nog eens een mega Mercedes Freak, en de gelijkenissen van deze Kinderauto met een ''echte'' Mercedes is echt te leuk!

Toen ik thuis was wilde mijn dochter van toen nog 2 jaar er meteen in. Alle kraamvisite die de dagen daarna kwamen waren nogal onder de indruk van deze stoere auto, en mijn dochter die hem wel even wilde showen in de huiskamer.

Wat kan deze auto? Buiten dat deze auto gewoon echt kan rijden, maakt hij ook een brommend startgeluid, zoals een Mercedes dat ook echt doet natuurlijk. De knoppen die op het stuur zitten, daar zet je dus verschillende muziekjes mee aan. De pook kan je naar voren en naar achter zetten. Naar voren is vooruit rijden, naar achter is achteruit rijden. Ze kunnen zelf met de pedalen gas geven en remmen. Maar er zit gelukkig ook een afstandsbediening bij! Als ik die niet had dan hadden we een schadeformuliertje in kunnen vullen denk ik zo hihi.

Met de afstandsbediening kun je de auto dus zelf besturen terwijl je kindje erin zit. Er zit een riem aan het stoeltje zodat je kindje veilig in de auto kunt zitten. De auto kun je opladen met de daarbij geleverde opladers en in de afstandsbediening kunnen gewone batterijen.

De auto is een flink exemplaar, en je zult er even een plekje voor moeten zoeken, maar het is het zeker waard! Mijn dochter rijd er als een echt baas in hier achter op het plein. En je krijgt altijd super leuke reacties van voorbijgangers. Maar buiten dat, onze kindjes vinden hem gewoon heel erg leuk. En ook voor rollenspel is hij leuk! Want als papa de auto, de echte auto, gaat wassen, dan wil mijn dochter ook graag wassen!  Ik geef beide kinderen een natte doek en een droge doek en ze staan lekker te boenen, net als papa. Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

Meer informatie over de Mercedes c63 AMG, Elektrische Kinderauto vindt je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven