Little Tikes Grote Auto Transporter

Deel deze pagina!

Little Tikes Grote Auto Transporter

Mijn zoontje is gek van auto's. Dochterlief had al iets uitgezocht in de speelgoedwinkel, en dus krijgt zoonlief ook iets. Ik had deze grote vrachtwagen van Little Tikes al eens eerder gezien en we kwamen hem daar tegen. Hij is leuk!

Het is, vind ik, een wat grotere uitgave. Maar eerlijk is eerlijk, ik geloof niet dat je deze vrachtwagen en auto's kapot gaat krijgen. Wat is dit van stevig materiaal gemaakt zeg!

Er zitten in de vrachtwagen twee personenauto's. Een rode en een gele. Het klepje aan de achterkant van de vrachtwagen maak je open en je haalt zo de auto's eruit. Ook kunnen ze bovenop de vrachtwagen staan.

Wat hier ook een succes is, wat meteen ook bevestigd hoe sterk het materiaal is, Mijn zoontje gaat bovenop de vrachtwagen zitten en ermee rijden. En hij niet alleen, ook zijn zus, van bijna 4 jaar, rijdt er bovenop! Hij zakt niet door, niks!

Mijn zoontje en dochter zijn er allebei blij mee en racen tegen elkaar op met de auto's. Zoonlief vindt het ook super om de auto's constant in en uit de vrachtwagen te halen. Echt een super aankoop is dit!

Meer informatie over de Little Tikes Grote Auto Transporter vindt je hier.

 

Black Friday 2021Black Friday 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven