LEGO Disney Verhalenboekavonturen

Deel deze pagina!

LEGO Disney Verhalenboekavonturen

Toen ik in verwachting was van mijn zoontje dacht ik, leuk! Niet alleen omdat het een jongetje werd, maar ook omdat ik dacht, dan zal hij later misschien wel met LEGO gaan spelen. Want deze mama vindt lego zoooo leuk!

Maar nu loop ik dus in een speelgoedwinkel, om onze Sint een handje te helpen voor pakjesavond. En ik zie dus super leuke meisjes LEGO. Jullie snappen wel, dat kan ik dus niet weerstaan. Super leuke LEGO Friends setjes, maar ook deze te gave LEGO Dinsey verhalenboeken. En omdat mijn dochter een kleine Frozen fan is heb ik het LEGO boek van Frozen meegenomen.

Het zijn hele kleine boekjes, wat wel weer super fijn is met het opbergen. Als je het boek openklapt kun je verschillende dingen bouwen en de personages van het verhalenboek zitten erbij. Het is super leuk om met dit boek een rollenspel en het verhaal van de films na te spelen.

Deze boeken worden aangeraden vanaf de leeftijd van 5 jaar en ouder. Mijn dochter is 4 jaar, en kan er heel erg leuk mee spelen. Maar jonger dan 4 jaar zou ik zeker niet aanraden, het is allemaal heel klein spul.

Er zijn verschillende varianten van de boeken met elk een eigen personage en verhaal. Zie hieronder welke varianten ze onder andere hebben. Kortom, ik raad deze boekjes aan. Ze zijn heel schattig, met leuke personages en makkelijk op te bergen. Top!

 

Meer informatie over de LEGO Disney Verhalenboekavonturen vindt je hier. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven