L.O.L. Surprise

Deel deze pagina!

Kijken jullie kindjes ook naar de youtube filmpjes waarbij de surprise eieren enz. uitpakken? Nou je hebt dus 100.000 verschillende filmpjes van ‘Unboxing Surprises’. Ook de my little pony Unboxing zijn favoriet. Maaarrr… de L.O.L filmpjes staan bovenaan de lijst! Het duurde dan ook niet lang voordat het eerste item hier in huis gehaald was.

We hadden wat babyspeelgoed verkocht (wat groeien ze toch snel!) en daarvan mocht er iets nieuws uitgezocht worden. Mijn man nam onze dochter mee, en ja hoor, daar in die speelgoedwinkel hadden ze gewoon L.O.L spullen! Bij thuiskomst kwam ze vol trots met haar eerste echte L.O.L Fuzzy Pets binnen. Kijk mam! L.O.L Surprise! Samen gaan we aan tafel zitten en pakken we het uit. Allemaal leuke kleine zakjes erin. Het is echt een cadeautje om deze items uit te pakken. In een van de zakjes zit een harig hondje. Het bakje waar de kleine items in zitten, kan je omtoveren tot badje. Er zit een borsteltje bij, waarmee je het hondje kan schoonschrobben. Dus…. Een beetje water in het badje, hondje erin en schrobben maar. Welke hondje komt er tevoorschijn…? De andere items die we uit hebben gepakt zijn allemaal kleine accessoires die je voor het hondje gebruiken kan.

Nu denk je bij je zelf, is dat het enige van L.O.L. Nee! Je hebt er dus zooooveel soorten van. Niet veel later zijn we voor het tweede item gegaan. En dit keer kwamen we thuis met de L.O.L. Surprise Confetti! Deze is ook zooo leuk om uit te pakken. Ik moet mezelf altijd tegenhouden het niet zelf uit te gaan pakken hihi. Ze zijn zo leuk! Als je deze uitpakt komt er soort coconnetje met een deurtje tevoorschijn. Je ziet sommige items al zitten die uitgepakt moeten gaan worden, maar sommige zitten verstopt. Aan de boven en onderkant zitten knopjes. Als je op een knopje drukt, opent er een deurtje. Onder 1 deurtje zit dus echt confetti. Ik schrok me echt een ongeluk. Er staat natuurlijk wel confetti UNDER wraps, maar de link met dat er dus daadwerkelijk confetti uit een van de deurtjes springt, had ik niet gelegd. Nadat we klaar waren met lachen zijn we verder gegaan met uitpakken. Wij pakten een super gave zeemeermin uit! De kleine items die erbij zaten waren weer accessoires voor het L.O.L. poppetje.

Het zijn echt verzamelitems, en ik moet zeggen, voor het geld wat je betaald voor dit speelgoed, krijg je echt waar voor je geld. Tuurlijk zal de ene wat leuker zijn dan de andere. Deze 2 waren de wat duurdere items, en het is echt een feestje om ze uit te pakken. En niet te vergeten, ermee te spelen! Want deze worden vaak terug op de tafel gezet om ermee te spelen. En als ik nu zo eens rond kijk, ik zie overal wel wat terugkomen van L.O.L. Surprise. Zo hebben we een leuk shirtje en petje van de zeeman, super leuke sokken, een heel leuke bal en magisch dagboekje van, jawel, L.O.L. Surprise. Als je echt van verrassingen houdt (ik hou ervan!), dan zijn de L.O.L. Suprises echt geweldig leuk om aan te schaffen en er samen met je kindje een feestje van te maken!

Bekijk hier verschillende producten van L.O.L!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven