Kurio Tab Lite

Deel deze pagina!

Kurio Tab Lite

 

Toen we een tijdje geleden op zoek gingen naar een nieuwe telefoon voor mijzelf (want ik liep al maanden met scheuren en barsten in mijn scherm), ben ik een rondje gaan lopen in de elektronica winkel. Ik sta er altijd weer van te kijken wat er nieuw op de markt is, en aangezien deze mama toch geen verstand heeft van telefoon (en heel veel ander apparatuur) liet ik mijn man zijn gang gaan.Ik liep langs de computers, laptops en tablets. En mijn oog viel op de Kurio Tablet. Ik ben het gaan opzoeken op internet, revieuws gaan lezen en uiteindelijk mijn man erbij gaan roepen.

Ben ik een voorstander van een kind alleen maar achter de tv zetten? Of in dit geval, achter een tablet? Nee! Ik ben nog steeds iemand die liever stimuleert om buiten te gaan spelen en/of een puzzel uit de kast te gaan pakken. Maar soms wil deze mama even rustig eten kunnen koken. Soms slapen de kids niet, en dan zijn ze na een dag vol spelen en plezier, soms even niet meer te genieten. Met een filmpje op de tablet, of een spelletje die je zelf als ouders erop kan zetten, komen ze even tot rust.

Dus ik had mijn man erbij geroepen, en samen met een nieuwe telefoon, kwam deze tablet mee naar huis (Was een dure middag hihi).

Wat deze tablet zo speciaal maakt, hij is dus speciaal voor kinderen. Er zit een ouderapp op zodat jij als ouder kunt beslissen wat de kinderen op de tablet aan kunnen klikken en kunnen zien. Super handig! Voordat ze straks hele gekke dingen aan gaan klikken.

Wij hebben er onder andere de Youtube Kids op staan, Bing spel, Tandarts spel, puzzelen, kleuren en nog veel meer.

Laat ik nog een keer voorop stellen, de tablet heeft geen prioriteit in huis, maar laten we eerlijk zijn, het is wel de tijd van nu. Mijn dochter kan heerlijk bijkomen van een drukke dag, en tijdens het eten koken is ze leerzame en leuke spelletjes aan het spelen. Win - Win!

In verschillende kleuren verkrijgbaar.

Meer informatie over de Kurio Tab Lite vindt je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven