Joueco-The Wildies Family

The Wildies Family Stapelblokken zijn een leuk en educatief speelgoed voor kinderen. Ze zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, wat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Dit maakt het niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens milieuvriendelijk.

Met deze stapelblokken kunnen kinderen op een speelse manier leren om dieren en cijfers te herkennen. Op elk blok is een afbeelding van een dier of een cijfer gedrukt, en kinderen kunnen de blokken stapelen om torens te bouwen. Hierdoor oefenen ze niet alleen hun fijne motoriek, maar leren ze ook de dieren en cijfers op een ontspannen manier kennen.

Het is ook leuk om samen met kinderen spelletjes te spelen met de blokken, bijvoorbeeld door ze te vragen om bepaalde dieren of cijfers te vinden, of door samen torens te bouwen. Hierdoor kunnen ze niet alleen leren, maar ook nog eens samen spelen en lachen.

Kortom: The Wildies Family Stapelblokken een geweldig speelgoed voor kinderen om op een leuke manier dieren en cijfers te leren herkennen. Het is gemaakt van milieuvriendelijk FSC-gecertificeerd hout, en biedt veel speel- en leermogelijkheden. Een aanrader voor elke ouder die op zoek is naar een educatief speelgoed voor hun kinderen!

Bestel nu voor maar 14,95!

The Wildies Family Stapelblokken (10-delig)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven