GottaGo Flamingo

Deel deze pagina!

GottaGo Flamingo

In een van de binnengekomen speelgoedboeken stond deze GottaGo Flamingo. Ik ben iemand die op Youtube filmpjes gaat zoeken over verschillend speelgoed om te kijken wat het doet, dus dat deed ik ook over deze flamingo. Mijn dochter was al verkocht, maar na het kijken van het filmpje helemaal!

We zijn naar een grote speelgoedwinkel gereden. Niet zozeer om de flamingo te gaan kopen maar om een kleinigheidje uit te zoeken. Maar de flamingo was dus wel aanwezig in die winkel en dat had mijn dochter al snel gezien. Geen ander stuk speelgoed was meer goed, de flamingo moest mee naar huis.

Thuis hebben we hem uitgepakt. Er zit een wc-potje, schepje en voer (korrels) bij. Je hebt een uitprobeerstand, uitknop en een aan knop. Als je hem aanzet en tegen hem begint te praten, dan praat hij je na! Dat is natuurlijk lachen gieren brullen hihi. Ook beweegt hij zijn nek in draaibewegingen.

Je vult het wc-potje met water tot de aangegeven rand en stopt de bril er terug op. Met het schepje schep je wat voer. Je opent het bekje van de flamingo en schept de korrels erin. Je moet wel de korrels zelf wat verder duwen met je vinger, de doorgang is smal. Stop er niet teveel in!

Doe het bekje weer dicht en hij maakt verschillende geluiden. Daarna hoor je  Oh Oh Time To Go!! Je zet hem op het potje en de flamingo poept! Dat is echt heel erg grappig, hij maakt ook een beetje poep geluidjes en een plons geluid. Mijn dochter vindt het helemaal te gek! Je kan het water daarna afgieten door het schepje heen (er zit een zeefje in). Het lijkt alsof de korrels echte drollen zijn geworden, maar bij het afgieten van het water worden de drollen weer losse korrels. Zo kan je het dus keer op keer blijven gebruiken.

Helaas nadat we het 3 keer gebruikt hadden, draaide de nek van de flamingo niet meer. Ook poepte hij niet meer en de korrels gingen niet meer verder in zijn bekje. Hij begon een heel raar geluid te maken. Mijn dochter was natuurlijk super teleurgesteld. Net gekocht en hij deed het niet meer! Batterijen vervangen, maar ook toen deed hij helaas nog steeds niks. Papa heeft gelijk de speelgoedwinkel gebeld. Gelukkig mochten we terugkomen met de flamingo en het ruilen voor een andere flamingo of iets anders kiezen. Uiteraard koos mijn dochter voor een nieuwe flamingo, die het tot nog toe (nu 2 weken oud) goed doet.

Mijn tip voor de flamingo is, wees zorgvuldig met de korrels en pak de flamingo niet op aan zijn nek! Zijn nek is heel kwetsbaar, altijd bij zijn billen oppakken.

Verder is de flamingo erg leuk. Het blijft grappig als hij je napraat. Hij draait heel leuk met zijn net, maakt smak en eet geluiden, maakt geluiden bij het poepen en als het poepje in de wc plonst. Mijn dochter is nu een half jaartje zindelijk, en vindt het zo grappig dat de flamingo poept op de wc, net zoals zij!

Meer informatie over GottaGo Flamingo vindt je hier. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven