Geomag MagiCube

Deel deze pagina!

Geomag MagiCube

Sinterklaas, Kerst, Verjaardag. Het is soms zo ontzettend moeilijk om iets te verzinnen om cadeau te geven. Wat vinden ze nu leuk en gaan ze er echt wel mee spelen?

Mijn zoontje is helemaal weg van auto's en vrachtwagentjes. Heen en weer rijden. Over de grond, over de bank, over de tv, echt overal overheen (vooral dat laatste is erg leuk, not, hihi). Maar hij heeft dus al zooooveel kleine auto's en vrachtwagentjes, dat we dat dus eigenlijk niet cadeau wilden doen. Je gaat dan nadenken, wat vindt hij nog meer leuk...

Torens bouwen! En soms is het nog leuker om de toren om te gooien, tot soms grote frustratie van zijn zus. Oke, dus torens bouwen vindt hij ook helemaal te gek. Deze mama gaat zoeken, en kwam MagiCube tegen. Voor mij was het nog geheel onbekend.

Het zijn dus blokken met magneten. Je kunt ze stapelen, maar ze blijven dus ook aan de zijkant plakken!

Ze hebben dit wel super leuk bedacht. Er zijn verschillende kaarten met voorbeelden van hoe je ze kunt bouwen en welke figuren je ermee kunt maken. Zo heb je niet alleen het blokken bouwen, maar ineens ook een educatief spel. Ik vind dit heerlijk om samen te doen met mijn zoontje, en het gezicht wat je ziet als het klaar is en gelukt!

Onze favoriet voor nu zijn de Dierenvrienden, omdat voor mijn twee jarig zoontje deze dieren heel herkenbaar zijn. Maar ze zijn echt allemaal super leuk!

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven