Fluffy Slijm

Deel deze pagina!

Fluffy Slijm

Mijn dochter is gek op slijm. Maar zeg nou eerlijk, ik denk dat ieder kind wel van lekker viezeriken houdt! Kliederen en viespeuken. Bijna de perfecte beschrijving van mijn kinderen hihi. Maar deze mama leert het nooit. Ik heb zooooveel potjes slijm meegenomen en uitgeprobeerd. Van de action, van de Intertoys, van een lokaal tuincentrum waar ik kwam voor plantjes en thuiskom met slijm. Er zit zoveel verschil tussen al die potjes slijm.

Ik had een keer een potje slijm waarin een diertje verstopt zou zitten. Nou, hartstikke leuk dachten wij. Vol verwachting klopt ons hart en we gaan het thuis snel uitpakken. Zo snel als we het uitpakte, zo snel ging het ook de vuilnisbak in. Het was zo dun als water! Alles zat eronder. Weg ermee dus.

Daarna de putty. Leuk! Dachten wij weer. Nu was deze gelukkig niet waterig, maar moesten we wel al onze kracht en energie gebruiken om het ├╝berhaupt een beetje in beweging te krijgen. Kneden en uit elkaar trekken was een enorme uitdaging.

Ook hebben we het bekende 'wc-potje' gehad. Die is oprecht best leuk! Maar nadat hij een tijdje stil stond en dochterlief besloot er toch weer eens mee te spelen, stond er schimmel in! Jullie raden wel waar het wc-potje belandt is.

Had ik al verteld dat er zelfgemaakt! slijm per ongeluk expres in mijn vloerkleed is belandt? Ik heb dus een uur lang met de stoomreiniger erop gestaan en gelukkig het meeste eruit gekregen. Lesje geleerd, met slijm spelen doen we aan tafel!

Nu zou je denken, goh, jij hebt zoveel goede ervaring met slijm, waarom koop je het nog?! Nou, mijn dochter is er gek op. Ik ben gewoon nog niet de juiste, fijne slijm tegengekomen. Totdat mijn zoektocht begon voor onze lieve Sint.

Fluffy slijm, bekend van TikTok, al ben ik daar zelf niet mee bekend. Na wat goede recensies gelezen te hebben dacht ik, ik probeer het nog een keer. Dit is zeker geen miskoop. Niet alleen mijn dochter kan er niet vanaf blijven, ook mama vindt het heerlijk om ermee te spelen! Dit is zo'n fijn spul! Het plakt en kruimelt niet en je kan hem makkelijk en flink uitrekken!

Er zitten glittertjes, pareltjes, kleine hagelslagjes en vormpjes bij. Zo kan je heerlijk creatief bezig zijn en je eigen fluffy slijm decoreren. En als kers op de taart, deze slijm heeft lekkere geurtjes! Ik had gewild dat ik deze slijm veeeel eerder tegen gekomen was. Mijn dochter is urenlang bezig met dit spul. Happy kid, happy mom!

Meer informatie over de Fluffy Slijm vindt je hier.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven