Buffalo Mistral Airhockeytafel

Onze zoon en dochter zijn recent jarig geweest! Als cadeau kregen ze de Buffalo Mistral Airhockeytafel! Laat me je vertellen over onze ervaring met deze geweldige toevoeging aan ons gezinsentertainment.

Vanaf het moment dat we de doos openden, was ik aangenaam verrast door het compacte ontwerp van de airhockeytafel. Met afmetingen van 122 x 61 x 76.2cm paste het perfect in onze woonkamer zonder extreem veel ruimte in beslag te nemen.

Het in elkaar zetten van de airhockeytafel was vrij eenvoudig dankzij de duidelijke montage-instructies. Het betreft enkel het bevestigen van de poten, de bakjes waar de schijf in opgevangen wordt en borden met het logo, welke tussen de poten bevestigd zijn. Schroeven plus een kleine inbussleutel en dergelijke andere materialen worden meegeleverd. Echter heb je ook een schroevendraaier nodig. Dat kan een plat of een kruiskopschroevendraaier zijn. Beide passen op de meegeleverde schroeven.

Daarna volgt alleen nog een aansluiting aan een stopcontact voor de motor welke de lucht blaast en vanaf dan kun je spelen!

Binnen de kortste keren hadden we onze eigen kleine airhockeyarena opgezet. Het is alsof je een privé- speelhal binnenstapt, maar dan zonder het gedoe met speelmunten en wachtrijen.

Mijn kinderen konden niet wachten om te beginnen!

Wat me meteen opviel, was het grote speeloppervlak van 119 x 57.4cm. Het bood genoeg ruimte voor mijn kinderen om hun vaardigheden te laten zien zonder zich zorgen te hoeven maken over te weinig speelruimte. Onze zoon en dochter zijn 4 en 6 jaar oud. Voor hen is de hoogte van de airhockeytafel geen probleem. Beide kunnen ze prima spelen zonder bijvoorbeeld op een krukje te moeten staan.

Wat tevens echt opviel, was het lichte gewicht van ongeveer 11.5kg. Hierdoor konden we de tafel gemakkelijk verplaatsen naar de plek waar we wilden spelen.

Wat ook indruk maakte is de bouwkwaliteit. De airhockeytafel is gemaakt met hoogwaardige materialen, lijkt het erop dat deze airhockeytafel de tand des tijds zal doorstaan.

Deze tafel is dus niet alleen voor de lol gebouwd, hij is gebouwd om te overleven.

We hebben ondertussen al veel spannende wedstrijden gespeeld, en ik moet toegeven dat de competitie behoorlijk intens kan worden!

Al met al kan ik met zekerheid zeggen dat de Buffalo Mistral Airhockeytafel een fantastische keuze is voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuke activiteit thuis.

Dus, als je een serieuze dosis fun wilt toevoegen aan je huis, is deze Airhockeytafel dé keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven