Badspeelgoed

Deel deze pagina!

Als we dan toch in bad moeten, maken we er gelijk maar een feestje van. Ik vraag me inmiddels toch echt af of onze badkamer een speelparadijs is geworden, maar deze mama houdt van badspeelgoed! Ik kan altijd zo genieten als de kids lekker ploeteren in het water. En veel badspeelgoed gaat natuurlijk in de zomer mee naar buiten in het grote zwembad

Glibbi Boom Regenboog

Mijn dochter is gek van rainbows! Regenbogen, maar ze verkiest het engelse woord boven het nederlandse, hihi. En deze Glibbi is zo leuk! Je legt deze in het badwater, hij begint te borrelen en als hij vooruit gaat laat hij een spoor van regenboog kleuren achter zich! Mijn dochter is verliefd op deze en wil alleen nog maar in bad hihi.

Meer informatie over de Glibbi Boom Regenboog vindt je hier.

TOMY Octopus Familie

Een van de favorieten hier van al het badspeelgoed. De Octopus! De middelste Octopus kan je omtoveren tot gietertje. De kleine Octopusjes kan je gebruiken als waterspuitertjes ennn... ze plakken tegen de wand aan!

Meer informatie over de TOMY Octopus Familie vindt je hier. 

De wereld van Kikker Badfiguren

In het kader van mama kan niet kiezen welke ze nu leuker vindt, plaats ik ze allebei hier. Want deze mama is gewoon echt een groot fan van Kikker! Ik vind hem zo leuk hihi. Wat ik zelf ook super vind aan de badfiguren van zowel Bing als Kikker, ze zitten al in een zakje met zuignappen! Zo kan je ze dus ook weer netjes opbergen na het badderen.

Meer informatie over De wereld van Kikker Badfiguren vindt je hier.

Dolfijn - Watermolen

Beetje water in het rode bekertje, en gieten maar in de hoed van de Dolfijn! Even wachten, en kijk! Zijn bekje gaat open, laat het water uit zijn bekje vallen en het rad gaat draaien! En opnieuw, en opnieuw! Ook onder de douche wordt deze veel gebruikt, hij blijft namelijk heel makkelijk staan. Je kan hem ook vastplakken aan de muur of douchewand.

Meer informatie over de Dolfijn - Watermolen vindt je hier.

VTech Blub Blub Bad Walvis & Zeevriendjes

Het liedje wat Wendy Walvis zingt gaat niet meer uit je hoofd! Maar dat is niet erg, want man, wat is dit leuk spul! Ik heb vaker elektronisch badspeelgoed gehad, en ben daar altijd sceptisch over. Elektra en water gaat normaliter niet goed samen. Ik was dus al bang dat Wendy niet lang haar liedjes zou blijven zingen. Maar ik werd blij verrast! Wendy woont al ruim 2 jaar in ons bad, en zingt nog steeds zo vrolijk als toen we haar kregen. Van al het elektronische badspeelgoed, raad ik deze zeker aan! Daarbij ook nog eens 3 leuke waterspuitertjes waar je nog extra plezier mee gaat beleven.

Meer informatie over de VTech Blub Blub Bad Walvis & Zeevriendjes vindt je hier.

Waterworld Waterspuiterset - Dierenvrienden

Heel leuk zijn deze! Ze zien er super schattig uit. Ik hou er altijd van dat badspeelgoed over het algemeen leuke kleuren heeft. Als je deze diertjes onder water houdt en vol laat lopen met water kan je ermee spuiten. Nu heb ik wel de afspraak gemaakt dat er alleen in bad gespoten mag worden, en niet door de hele badkamer, hihi. En als ik stiekem even niet oplet, zitten ze elkaar nat te spuiten. Deze zijn echt top!

Meer informatie over de Waterworld Waterspuiterset - Dierenvrienden vindt je hier.

Bing Badfiguren

Ik heb deze toen gekocht voor mijn dochter. Zij is en was helemaal fan van Bing. En nu is mijn zoontje ook gek op de badfiguren. Ze plakken op de rand van het bad en op de muren. Eindeloos plezier van deze Bing badfiguren! (Tip. Na het badderen even droog deppen met een handdoek, anders komen er plekjes in).

Meer informatie over de Bing Badfiguren vindt je hier.

Bumba Bademmertjes

Mijn zoontje van bijna 2 jaar vindt ze geweldig! Hij pakt een emmertje en vult onze haarspoeler met water. Elke emmertje heeft een ander patroon van gaatjes onderin, dus het zijn eigenlijk emmer zeefjes! Super leuk en veel plezier van deze! Ook kwalitatief zijn ze super in orde.

Meer informatie over de Bumba Bademmertjes vindt je hier.

Scroll naar boven