Baby en Peuter

Deel deze pagina!

Al van jongs af aan zijn onze kinderen aan het ontdekken. De eerste keer iets vastpakken, imiteren, blokjes leren bouwen, gooien, vangen en noem zo maar op. Het meeste speelgoed hieronder is zowel voor baby's, als voor peuters heel erg leuk en leerzaam!

Bumba Stapeltoren

Dit is net even wat anders dan de standaard blokken of bekertoren. Om deze toren in balans te houden moet je namelijk een van de ringen tussen de ballen stapelen. Lukt het jou om de toren te maken?

Meer informatie over de Bumba Stapeltoren vindt je hier.

Bing Trein

Wij zijn fan van Bing! Deze trein is te gaaf! Er zit licht in en geluid. De achterste wagonnetjes zijn huisje. Zo kun je het middelste huisje dus eraf halen en open maken. Je hebt een super toffe trein met Bing en Flop, maar ook nog eens een heel ander speel materiaal, de huisjes! Top deze.

Meer informatie over de Bing trein vindt je hier.

Vtech baby 5 in 1 letter locomotief

Na vele goede recensies gelezen te hebben, hebben we deze aangeschaft voor ons zoontje. Zeker geen miskoop geweest! Deze locomotief  is te gebruiken als loopwagen, loopfiets, tafeltje, activiteitenpaneel en trekkar.

Maar mijn zoontje vindt het vooral erg interessant om de blokjes in de locomotief te stoppen die daarna door de locomotief zo in de trekkar worden gelanceerd. Er zitten verschillende liedjes en geluidjes in de locomotief en is daardoor ook heel leerzaam.

Meer informatie over de VTech Baby 5 In 1 Letter Locomotief vindt je hier.

VTech Dieren Draaibal

Super leuk om je kindje te stimuleren bij het kruipen. Want deze bal draait uit zichzelf! Hij maakt geluid en draait alle kanten op. Mijn zoontje kruipt erachteraan en vindt de bal helemaal te gek!

Meer informatie over de VTech Dieren Draaibal vindt je hier.

Lego Duplo Getallentrein

Deze hebben we van een tante gekregen. Mijn zoontje vindt het momenteel reuze interessant om met auto’s heen en weer te rijden, en blokjes op elkaar te bouwen.

Mijn dochter wil er weer iets moois van maken en zet deze trein dus helemaal in elkaar. Het leuke van deze trein is dat er letters op staan. ‘’Wat voor letter is dit mama?’’ ‘Bij welk woord hoort deze letter?’’ ‘’Is dit de letter van mijn naam?’’. Deze trein vervult eigenlijk zowel de behoefte van mijn dochter, als dat van mijn zoontje! Ik zeg win win!

Meer informatie over de Lego Duplo Getallentrein vindt je hier.

Woezel - Lopend en Pratend

Deze is toch te schattig! Een super zachte, gezellige, pratende en lopende woezel! Als je hem aait begint hij te kwispelen, lopen en praten. Ook speelt hij het liedje van Woezel en Pip. Ik wist eerst niet wie nou wie was. Tot een kindje me uitlegde, Pip ziet een beetje pips en Woezel heeft Woezelig haar. Nu vergeet ik dus nooit meer wie nou wie is hihi. Toen we een naam zochten voor onze kat dacht ik bij mezelf: Deze kat is wit, hij ziet dus pips. Ja, hij gaat Pip heten! Zo gezegd zo gedaan, onze kater Pip is inmiddels 5 jaar en heeft nu eindelijk een Woezel erbij! Heel leuk deze, zowel mijn zoontje als mijn dochter zijn gek op hem!

Meer informatie over Woezel - Pratend en Lopend vindt je hier.

Bumba Mijn Eerste Zaklamp

Deze zaklamp is zowel leuk voor baby's als voor peuters. De bovenkant van de zaklamp kun je draaien. Alle figuurtjes van bumba staan bovenop, onder andere Bumbalu, Poppa en Kiwi. Draai je de lamp op Bumba? Dan hoor je het geluidje van Bumba en schijnt hij Bumba op de muur! Mijn zoontje vindt de geluidjes heel erg leuk, maar mijn dochter neemt hem mee naar boven. Dan maken we het heel donker op de slaapkamer en schijnen we op de muren en het plafond. Super leuk!

Meer informatie over de Bumba Mijn Eerste Zaklamp vindt je hier.

Waterspeelmat

Mijn zoontje vond het echt niet leuk om als baby op zijn buik te spelen. Deze Waterspeelmat maakte dat leuk! Je vult hem met een beetje lucht en water. Je legt je baby'tje op zijn buik op de mat, waardoor de figuurtjes en visjes dus heen en weer gaan. Super interessant om naar te kijken. Deze mat is heel goed om de motoriek te oefenen!

Meer informatie over de Waterspeelmat vindt je hier.

Bumba Trommel

Zo simpel, maar toch oh zo leuk. De Bumba Trommel! Een trommel en twee drumstokken, That's it! En een plezier dat mijn zoontje heeft! We hebben zoooveeel speelgoed, en dit is gewoon top. Hij slaat erop los met de stokjes op de trommel en heeft er zoveel plezier mee, hihi.

Meer informatie over de Bumba Trommel vindt je hier.

Fisher-Price Leerplezier Game & Leer Controller

Aangezien papa thuis wel eens zit te gamen, dacht ik, dat is leuk voor onze kindjes. Nu ben ik zelf, en de kinderen wel heel erg fan van speelgoed met licht en geluid, en deze controller sluit daar toch heel goed op aan! Hij maakt ook hele leuke game geluiden en is daarbij ook nog eens leerzaam! Deze controller bevat verschillende knopjes waarop je drukken kunt met als resultaat lich, geluid en muziekjes.

Meer informatie over de Fisher Price Leerplezier Game & Leer Controller vindt je hier.

Playgro Pop-up Jungledieren

Dit pop-up speelgoed doet het goed hier thuis. Vooral mijn zoontje van inmiddels anderhalf jaar oud speelt er heel veel mee. Om de vakjes omhoog te krijgen moet je aan de knoppen onderin draaien en drukken. Als er een vakje omhoog popt zit er een diertje onder die muziek en geluid maakt! Mijn zoontje beleeft er veel plezier maar en vindt hem ook heel erg grappig. Daarnaast is deze heel goed om de dierengeluiden te herkennen en te linken aan het juiste dier.

Meer informatie over de Playgro Pop-up Jungledieren vindt je hier.

Bumba Ballenbak

We waren op zoek naar een leuke ballenbak voor ons zoontje. Maar man! Wat zijn sommige ballenbakken duur zeg! Ja tuurlijk zijn ze leuk maar ik wilde de prijs ook leuk houden, en tegelijkertijd een redelijk kwalitatief goede ballenbak aanschaffen. Ik heb deze ballenbak van Bumba gekocht, en hij heeft met gelukkig niet teleurgesteld! Je hebt vier stokjes erbij die je aan de zijkanten van de ballenbak erin schuift zodat hij blijft staan. Waarom is dat nou fijn? Nou als ik de ballenbak wil opbergen, haal ik de stokjes eruit en vouw ik hem weer in elkaar. Deze Ballenbak brengt veel plezier, is qua prijs ook heel aantrekkelijk en kwalitatief in orde!

Meer informatie over de Bumba Ballenbak vindt je hier.

VTech Baby Lanceer & Leer Ballenbaan

Ik was op zoek naar leuk speelgoed voor mijn zoontje van nu anderhalf jaar oud. Hij vindt het geweldig leuk om spullen ergens in te stoppen, en eruit te halen. Ik kwam deze tegen, en hij is te leuk! Hij spuit de ballen uit zijn slurf. Soms belanden ze niet gelijk terug in de baan, en moeten hij dus achter de ballen aan hihi. Hij maakt geluid en speelt muziek. 4 gekleurde ballen zitten erbij. Een super leuke aanwinst!

Meer informatie over de VTech Baby Lanceer & Leer Ballenbaan vindt je hier. 

Linkimals Licht En Kleuren Lama

Toen we deze binnenkregen was ik door het dolle heen. Want de linkimals zijn zo leuk! En terwijl deze eigenlijk nog niet eens heel hoog op mijn eigen lijstje stond, is het toch echt een van het meest gewaardeerde stuk speelgoed dat we hebben. Uit deze lama komt licht en geluid als je hem aanzet en de ringen eraf haalt en erop doet. Mijn zoontje had als snel door hoe het moest en speelt er heel veel mee.

Meer informatie over de Linkimals Licht En Kleuren Lama vindt je hier.

Linkimals Lenige Luiaard

‘Weten jullie al iets voor zijn verjaardag?’ Jazeker! Aangezien de Linkimals lama heel erg in de smaak valt, willen we graag de Linkimals lenige luiaard. En wat is hij leuk! Deze luiaard zingt, kleur allerlei kleren, praat en het allerleukste (vind ik) hij klapt in zijn handjes! Voor ik het in de gaten had begon mijn zoontje te klappen in zijn handjes.

Wat daarbij ook heel leuk is, de Linkimals luiaard en de lama reageren op elkaar! Dat is trouwens bij elke linkimal het geval als je ze samen zet. Je zet ze aan en ze maken er een gezellig feestje van.

Meer informatie over de Linkimals Lenige Luiaard vindt je hier.

Bing Stapelkubus

Ik heb hier thuis twee fans van Bing. Mijn zoontje is gek op blokken bouwen (en omgooien). Ik kwam deze stapelkubussen van Bing tegen. Ze zijn van karton, kunnen wel tegen een stootje en zijn daarmee ook lief voor onze laminaten vloer hihi. Er staan cijfers van 1 tot 10 op. Dit maakt de blokken ook interessant voor mijn dochter van drie jaar oud. Er leuk zijn deze stapkubussen van Bing!

Meer informatie over de Bing Stapelkubussen vindt je hier. 

Jouéco Vogel Voederspel

Super lief is deze! Je pakt het houten vogeltje. Er zit in zijn snaveltje een magneetje waarmee hij de wormpjes uit de boom kan halen. Vervolgens stop je deze in de mond van het vogeltje in de boom. Het lijkt saai, maar kinderen vinden het geweldig!

Meer informatie over de Jouéco Vogel Voederspel vindt je hier.

Vtech Baby Puzzel & Leer Pandabeer

Met de Puzzel & Leer Pandabeer van VTech beleef je volop puzzelplezier! Maak door middel van zes dierenpuzzels, kennis met verschillende dieren, letterklanken en cijfers. Druk op één van de drie toetsen om vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes te horen.

Meer informatie over de Vtech Baby Puzzel & Leer Pandabeer vindt je hier. 

Scroll naar boven