Baby & Kinderproducten

Deel deze pagina!

Sterrenhemel Nachtlamp

Heerlijk, vlak voor het naar bed gaan, even samen kroelen en naar de sterrenhemel kijken. Deze is niet alleen heel interessant voor baby's maar ook voor oudere kinderen. Ik merk dat mijn dochter met deze sterrenhemel helemaal tot rust komt. En niet alleen mijn dochter, ook ik kan helemaal tot rust komen. Naast dat deze dus heel gaaf is, heeft hij ook een super mooi design en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Echt een aanrader.

Meer informatie over de Sterrenhemel Nachtlamp vindt je hier.

Munchkin Miracle Drinkbeker

Kennen jullie deze beker al? Ik ben persoonlijk geen voorstander van tuitbekers. Ooit heb ik gelezen dat tuitbekers slecht zou zijn voor het bevorderen van de spraakontwikkeling. Maar we willen ook wel eens af van de flessen spenen! Dus na wat zoeken kwam ik deze beker tegen. Hij wordt super goed beoordeeld, dus ik heb deze aangeschaft. Hij is hier een groot succes. Ze leren zonder enig knoeien te drinken uit een gewone beker, hij is vaatwasser bestendig (toch ook wel fijn) en, we hebben hem al 3 jaar, hij ziet er nog als nieuw uit! En hij heeft toch al heel wat stoten, vallen en klappen doorstaan hihi. Deze beker is verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes.

Meer informatie over de Munchkin Miracle Drinkbeker vindt je hier.

Munchkin De Luxe droogrek voor flessen

Wij zaten hier altijd te tobben met hoe we onze flessen lieten drogen. Ze bleven hoe we ze ook neerzetten altijd nat van binnen, wat natuurlijk niet echt fijn en fris is. We zijn gaan zoeken en kwamen dit droogrekje tegen. Ik moet zeggen, ik vind hem ideaal! Je zet de flessen en de spenen op zijn kop over de houdertjes. Zo druipt de nattigheid eruit, in het bakje. Ik gebruik ze ook voor de drinkbekers van mijn dochter. Nu wordt het bakje na een tijdje ook wat viezig van de nattigheid, maar ik zet hem gewoon een keertje in de vaatwasser en klaar! Echt een topper deze!

Meer informatie over de Munchkin De Luxe droogrek voor flessen vindt je hier.

My Carry Potty

Een draagbaar potje! Super handig om mee te nemen onderweg op vakantie, een uitje of... Naja gewoon onderweg! Nooit op zoek naar het toilet. En je weet hoe kindjes zijn, ik moet NU plassen. Geen probleem meer met deze Carry Potty! Ze zijn in verschillende leuke designs verkrijgbaar.

Meer informatie over My Carry Potty vindt je hier.

Anti Knoei Bakje

Oh jee, daar wordt weer geknoeid. Met dit bakje is dat voorbij! Hoe je het bakje ook houd, links, recht, op zijn kop.... Het maakt niet uit, het bakje draait met je mee! Het eten kan dus niet uit het bakje vallen. Dat is toch ideaal!

Meer informatie over het Anti Knoei Bakje vindt je hier.

Aquababy Badring

Ken je dat? Je kindje wil niet meer liggen, maar zelfstandig zitten gaat ook niet. Ik was daar altijd mee aan het tobben. Ik kocht deze badring, en wat een handig ding is dit. Hij zit aan de onderkant vast met zuignappen. Zo zit het stoeltje goed stevig vast aan het bad (of douche want ook daar is deze super handig voor!). Je kindje kan spelen met de figuurtjes die aan de voorkant van de ring zitten, of natuurlijk gewoon met andere speeltjes spelen. Wat ik zelf wel eens deed was voordat ik mijn kinderen in het stoeltje zette, een handdoek in de het stoeltje neer lag. Als ze nog niet goed kunnen zitten willen ze wel eens onderuit glijden (uit het stoeltje glijden kan niet!). Met de handdoek hebben ze iets meer grip onder de billen. Echt een succes dit stoeltje.

Meer informatie over de Aquababy Badring vindt je hier.

Munchkin Dandy Dots Badzitje

Mijn zoontje is te groot voor het badstoeltje. Maar los in het bad zetten zonder iets onder zijn billen, dat is de glad en glijdt hij onderuit. En dat wil geen enkele mama natuurlijk. Deze mat leg ik in mijn bad, en zet mijn zoontje daarop. Hij glijdt door deze mat niet onderuit! Het is een antislip mat en ziet er nog eens super gezellig uit ook! Als ik klaar ben met mijn zoontje in bad doen, hang ik deze mat over de badrand om te drogen zodat hij netjes en schoon blijft.

Meer informatie over de Munchkin Dandy Dots Badzitje vindt je hier. 

Skip Hop- Moby Badspoeler

Mijn dochter had daar een hekel aan toen ze kleiner was, water in haar ogen! Ook mijn zoontje moet daar niks van hebben. Deze ''haarspoeler'' noem ik het, is echt DE oplossing voor haren uitspoelen. Je vult Moby met water, ze hem tegen de bovenkant van het hoofdje van je kindje, en giet het water naar achter over de haartjes heen. Kindjes blij, mama blij!

Meer informatie over de Skip Hop - Moby Badspoeler vindt je hier.

Doomoo Badkussen

Ik maak dus lange en grote kinderen. Zo lang, dat als ze nog echt baby zijn, niet echt meer in het babybadje passen met hun benen. Zitten konden ze ook nog niet. Dus kwam hier thuis het Doomoo Badkussen. Veel plezier van gehad. Dit kussen legde ik in mijn ligbad en daarop mijn dochter/zoon. Zo kon ik ze heerlijk wassen en had ik beide handen daarvoor vrij. Ook als ze al zelfstandig kunnen zitten is het badkussen fijn. Je kindje kan in het kussen zitten, het kussen lekker achter bij je kindje in de onderrug.

Meer informatie over het Doomoo Badkussen vindt je hier.

Sass & Belle vloerkleedje Unicorn

Mijn dochter heeft een kamer vol met unicorns. Deze mag daarin niet ontbreken. Ik deel deze met jullie, gewoon omdat hij te leuk en schattig is! Hij ligt hier al 3 jaar mooi te zijn, zelfs na een aantal keer in het wasmachine!

Meer informatie over de Sass & Belle vloerkleedje Unicorn vindt je hier.

Lunch Box Glitter Roze

Glitters! Deze Lunch Box is zo tof en verkrijgbaar in Roze en Goud. Handig met een elastische band eromheen zodat hij niet zomaar open kan springen. Een super gaaf item van de Little Lovely Company.

Meer informatie over de Lunch Box Glitter Roze vindt je hier.

Scroll naar boven