Baby & Kinderproducten

Deel deze pagina!

Sterrenhemel Nachtlamp

Heerlijk, vlak voor het naar bed gaan, even samen kroelen en naar de sterrenhemel kijken. Deze is niet alleen heel interessant voor baby's maar ook voor oudere kinderen. Ik merk dat mijn dochter met deze sterrenhemel helemaal tot rust komt. En niet alleen mijn dochter, ook ik kan helemaal tot rust komen. Naast dat deze dus heel gaaf is, heeft hij ook een super mooi design en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Echt een aanrader.

Meer informatie over de Sterrenhemel Nachtlamp vindt je hier.

Munchkin Miracle Drinkbeker

Kennen jullie deze beker al? Ik ben persoonlijk geen voorstander van tuitbekers. Ooit heb ik gelezen dat tuitbekers slecht zou zijn voor het bevorderen van de spraakontwikkeling. Maar we willen ook wel eens af van de flessen spenen! Dus na wat zoeken kwam ik deze beker tegen. Hij wordt super goed beoordeeld, dus ik heb deze aangeschaft. Hij is hier een groot succes. Ze leren zonder enig knoeien te drinken uit een gewone beker, hij is vaatwasser bestendig (toch ook wel fijn) en, we hebben hem al 3 jaar, hij ziet er nog als nieuw uit! En hij heeft toch al heel wat stoten, vallen en klappen doorstaan hihi. Deze beker is verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes.

Meer informatie over de Munchkin Miracle Drinkbeker vindt je hier.

Munchkin De Luxe droogrek voor flessen

Wij zaten hier altijd te tobben met hoe we onze flessen lieten drogen. Ze bleven hoe we ze ook neerzetten altijd nat van binnen, wat natuurlijk niet echt fijn en fris is. We zijn gaan zoeken en kwamen dit droogrekje tegen. Ik moet zeggen, ik vind hem ideaal! Je zet de flessen en de spenen op zijn kop over de houdertjes. Zo druipt de nattigheid eruit, in het bakje. Ik gebruik ze ook voor de drinkbekers van mijn dochter. Nu wordt het bakje na een tijdje ook wat viezig van de nattigheid, maar ik zet hem gewoon een keertje in de vaatwasser en klaar! Echt een topper deze!

Meer informatie over de Munchkin De Luxe droogrek voor flessen vindt je hier.

Scroll naar boven